Edutasia

Forlaget Edutasia udvikler online-kurser i brugen af bl.a. SAP og Office-programmer. ITEM har udviklet virksomhedens kursusportal, hvor man kan købe direkte adgang til kurserne.

En webshop med det hele

Løsningen er udviklet i Umbraco og TeaCommerce og indeholder bl.a. integreret webshop med håndtering af flere sprog og valutaer samt integration til Edutasias eget, SCORM-kompatible Learning Management System. Designet er naturligvis responsivt, så det automatisk tilpasser sig pc, tablet og smartphone. ITEM har leveret både design og teknisk implementering.

Fire fremhævede features

3D produktbilleder

Produktbillederne i shoppen er 3D objekter, der genereres automatisk, når man opretter et nyt produkt. Det sparer Edutasia for meget arbejde, når der skal nye produkter i shoppen.

Flere sprog og valutaer

Shoppen kan tilgås på flere sprog, og produkterne kan købes i forskellige valutaer. Det giver meget at holde styr på. Vi har bl.a. udviklet et dashboard, hvor Edutasia hurtigt kan ændre alle priser, hvis f.eks. kursen på EUR ændrer sig.

Pakker med rabat

Vi har gjort det nemt for Edutasia at sammensætte eksisterende produkter i nye pakker til rabatpris. Shoppen understøtter selvfølgelig også andre rabatformer, relaterede produkter og meget mere.

Mine sider

Alle kunder, der køber i shoppen, får automatisk adgang til extranettet Mine sider, hvor de kan se deres ordrer og tilgå de digitale produkter, de har købt.

Besøg sitet

Besøg Edutasias kursusportal på adressen edutasia.com