HK Uddannelsesportal

I september 2018 lancerede HK en ny uddannelsesportal. Portalen er bygget på ITEM Classroom med integration til HKs eksisterende kursusadministrationssystem.

Sideløbende med portalen har vi udviklet en materialedatabase, hvor HKs kursusafdeling kan udvikle kursusmaterialer centralt og efterfølgende distribuere dem til de enkelte kursusforløb i uddannelsesportalen med få klik.

Det har været afgørende for både HK og os at optimere alle arbejdsprocesser og minimere fejlkilder. Derfor har vi bl.a. gjort det nemt at lave eksisterende kursusmaterialer om til emner i ITEM Classroom, ligesom systemet selv varsler om forløb uden indhold.

Materialedatabasen genererer også automatisk pakker til trykkeriet med de dokumenter, der skal trykkes til brug på kurserne, inklusive detaljerede følgesedler.

I ITEM er vi glade for og stolte af at have fået opgaven og endnu mere stolte af måden, vi har løst den på. Vi leverede det aftalte produkt på det aftalte tidspunkt til den aftalte pris. Det turde vel give sig selv. Men kan din systemleverandør også det? :)