LiqTech

LiqTech er en førende aktør i den internationale miljøindustri. Virksomheden er børsnoteret på Nasdaq i New York. 

Et moderne, internationalt website

ITEM har designet LiqTechs nye website og implementeret det i Umbraco CMS. Løsningen indeholder ikke færre end 21 forskellige indholdselementer, som redaktøren frit kan indsætte på siderne på at skabe rigt og levende indhold. Designet er naturligvis responsivt, så det automatisk tilpasser sig pc, tablet og smartphone.

Fire fremhævede features

Håndtering af tidspunkter

Som international virksomhed, børsnoteret på Nasdaq, er det vigtigt for LiqTech at have 100% styr på tidszoner og -forskelle. Vi har automatiseret håndteringen, så alle tidspunkter i pressemeddelelser, arrangementer m.v. beregnes ud fra lokal, dansk tid. Der er selvfølgelig også styr på sommertid i både DK og NY.

Automatisk PDF-generering

Nogle gange er det bare rart for bl.a. sælgere, potentielle kunder og samarbejdspartnere at have "noget på papir". Vi har gjort det nemt at producere PDF-udgaver af LiqTechs produktsider. Faktisk så nemt, at redaktøren blot skal sætte et flueben på de sider, hvor det skal være muligt, så sker resten helt automatisk.

Leads

Målet med de fleste af siderne på websitet er at generere leads. Vi har udviklet en kontaktformular, hvor potentielle kunder nemt kan vælge mellem at blive kontaktet via e-mail eller telefon. Ved valg af telefonisk kontakt kan de vælge tidszone samt et foretrukket tidspunkt. Alle henvendelser videresendes automatisk til den relevante salgsafdeling med evt. tidspunkt omregnet til både DK og NY tid. Så er ingen i tvivl om, hvornår de skal ringe.

Fleksibelt indhold

Alt indhold på websitet kan frit opbygges i "blokke" inde i Umbraco CMS. Der er f.eks. blokke til video, tekst, billeder, testimonials, social proof, tidslinje, kontaktformular og mange andre formål - faktisk hele 21 typer i alt. Hver blok kan endvidere varieres på utallige måder, f.eks. med forskellige farver, layouts m.v., så redaktøren har fuld frihed til at oprette rigt og spændende indhold.

Fra workshop til launch

Projektet startede med to dages intensiv workshop, hvor vi sammen med LiqTech identificerede og prioriterede interessenter, målgrupper og mål, udviklede en strategi for websitet, beskrev informationskilder og -veje, definerede indholdselementer samt oprettede et samlet sitemap for hele løsningen.

Derefter udviklede vi forslag til websitets grunddesign samt mikrodesign af de forskellige indholdselementer. Designet tog naturligvis udgangspunkt i LiqTechs eksisterende design og brand guidelines.

Da designet var godkendt, implementerede vi design og elementer, sideløbende med at LiqTech selv oprettede alt indhold. Denne del af processen var igennem flere iterationer, hvor vi løbende finpudsede alle elementer og al funktionalitet, indtil både vi og kunden var tilfredse.

Endelig blev lanceringen planlagt, så der var styr på f.eks. viderestilling af URL'er fra det gamle website til det nye, cookiepolitik, opsamling af statistik og alt det andet, som hører med til at sætte et moderne website i luften.

Besøg sitet

Besøg LiqTech på adressen https://liqtech.com