MetierWestergaard A/S

Metier og Westergaard fusionerede i 2021 og blev til Danmarks førende specialisthus indenfor Projekt- og Porteføljestyring, Agile Metoder og IT Service Management.

Website og webshop i et

ITEM har designet MetierWestergaards nye website med tilhørende webshop og implementeret det i Umbraco CMS.

Løsningen indeholder et væld af forskellige indholdselementer, som redaktøren frit kan indsætte på siderne for at skabe rigt og levende indhold. Designet er naturligvis responsivt, så det automatisk tilpasser sig pc, tablet og smartphone.

Webshoppen har integration til MetierWestergaards CRM, og der kan købes både kurser og bøger og tegnes medlemskab. Betalingen kan ske online via QuickPay med betalingskort eller MobilePay - eller med faktura.

Fire fremhævede features

Integration til CRM

MetierWestergaard udbyder kurser, som alle sammen oprettes i CRM. Vi har sørget for, at alle relevante kursusdata kan importeres i webshoppen med få klik. Det sparer tid og eliminerer fejlindtastninger. Tilsvarende overføres alle ordrer fra shoppen automatisk til CRM.

Kontakt

Alle kontaktpersoner oprettes og vedligeholdes ét centralt sted og kan nemt indsættes på alle sider - med eller uden kontaktinformation og personprofil. Underviserne på kurserne præsenteres helt automatisk på de relevante kursussider ved at vi dynamisk kombinerer kursusdata med kontaktdata.

Events

MetierWestergaard afholder jævnligt konferencer, seminarer og webinarer. Vi har gjort det nemt at oprette og præsentere de pågældende events - med links til online tilmelding. Når et event er afholdt, kan der lægges video fra eventet ind i løsningen, så alle kan se - eller gense - hvad der foregik.

Kurser

Da vi selv kommer fra kursusverdenen og bl.a. udvikler og markedsfører kursussystemer, har vi en stor fordel, når det gælder om at gennemskue alle aspekterne ved en kursusvirksomhed. Vi har udnyttet vores erfaring til at skabe en robust datastruktur med kursuskategorier, -typer og forløb. På alle kurser kan der tilknyttes bøger fra bogshoppen, så det er nemt at bestille kurser og materialer på én gang.

Besøg sitet

Besøg MetierWestergaard på adressen https://metier.dk