Vi hjælper dig med at få større udbytte ud af dine investeringer i online markedsføring

Søgemaskineoptimering og online marketing er et langt, sejt, vedvarende træk.
Vi ved, hvordan man gør, og hvordan indsatserne kombineres, så du får mest for pengene.

For at få succes med online markedsføring er der ingen vej udenom at definere mål og analysere på trafikdata.

Vi hjælper med at analysere jeres eksisterende trafik

Vi finder de bedste kilder til konverterende trafik og hjælper jer med at lægge en strategi for, hvordan I får så meget som muligt ud af dem. Vi kigger blandt andet nøje på jeres konkurrenter og på hvad de gør, og vi hjælper jer med at måle på de rigtige ting på den rigtige måde.

Vi hjælper med at optimere jeres websites

Jeres samlede tilstedeværelse på nettet skal kommunikere det rigtige overfor jeres målgruppe. Vi sørger for at jeres webløsninger er lynhurtige, sikre og flotte – og at de kan læses og indekseres af søgemaskinerne, så I får så meget organisk trafik som muligt.

Vi hjælper med at levere indhold

Vi kan levere tekster, billeder, videoer og interaktivt indhold, som modsvarer det jeres besøgende leder efter. Vi sørger for at indholdet matcher søgeparametre i Google, såvel som andre store trafikkilder.

Vi hjælper til selvhjælp

Vi vil gerne sende jer en månedlig rapport, som alle de andre gør. Men vi vil meget hellere lære jer, hvordan I selv trækker de data ud, I skal bruge, i det øjeblik, I har behov for det. Og så kan I ringe eller skrive til os, når der er noget vi kan hjælpe med. Vi leverer alt fra et regulært uddannelsesforløb til ydelser på konsulentbasis.

Søgemaskineoptimering, SEO

Søgemaskineoptimering, SEO, er et samlende begreb for alle de aktiviteter du kan udføre, for at trække så meget ikke betalt trafik fra søgemaskinerne som muligt til din hjemmeside. Først og fremmest fra søgeresultaterne i Google og Bing.

God organisk trafik er i de fleste tilfælde en forudsætning for succes med din forretning online. Dels fordi denne type trafik normalt har høje konverteringsrater, og dels fordi den i princippet ikke koster andet end knofedtet at erhverve.

SEO som disciplin har mange facetter, og hvad der virker det ene sted, virker ikke nødvendigvis det andet. Men godt, relevant og velstruktureret indhold er altid en forudsætning. Man kan sige,at hvis du får meget trafik fra søgemaskinerne, er det et udtryk for at dit udbud modsvarer en efterspørgsel i markedet.

Det er imidlertid slet ikke usædvanligt at finde små ”guldårer” som kan opdyrkes og optimeres. Ofte endda med relativt beskedne indsatser.

Det kan være et antal søgetermer, som ingen af dine konkurrenter (endnu) har fundet, det kan være en særlig metode til at opdyrke gode links, en specielt effektiv måde at aktivere influencers i dit netværk på eller noget helt tredje.

Vi arbejder med hele paletten både on- og offsite, og kan indholdsmæssigt håndtere et hvilket som helst CMS, herunder WordPress.

Søgeordsanalyse

Vi hjælper jer med at lave søgeordsanalyser – og vi lægger kortene frem og lærer, hvordan I selv kan gøre det fremover. Vi viser jer også hvilke værktøjer og tjenester som er relevante at benytte for jer.

Lukrative trafikkilder

Vi definerer jeres mest lukrative trafikkilder og giver et bud på hvordan I kan opdyrke disse med henblik på at få endnu mere trafik fra dem.

Onsite SEO

Vi gennemgår jeres hjemmesider grundigt. Alle de tekniske, strukturelle og indholdsmæssige problemer, som kan være medvirkende til at I måske har lave konverteringsrater eller ikke får så meget organisk trafik som I kunne, finder vi.

Offsite SEO

Vi analyserer jeres virksomheds samlede tilstedeværelse online. Vi kan blandt meget andet hjælpe med local search, tilstedeværelse på de sociale medier og linkbuilding.

Annoncering på Google, facebook, Bing med flere

Hvor mange penge bruger jeres virksomhed på annoncering på facebook og Google? Og måler I på effekten af jeres indsats?

I 2015 blev der brugt godt 6 mia på online markedsføring i Danmark.  Til sammenligning stod offlinemarkedet, altså dagblade, ugeblade, magasiner, tidsskrifter med flere, for godt 3,5 mia. (kilde: Kulturstyrelsen).

Internettet er samlet set verdens største reklamemedie, og globalt står Google og Facebook for en femtedel af den samlede omsætning på reklamer. I Danmark er det tal højere. Knap 3,6 mia gik til udenlandske aktører, først og fremmest Google og facebook.

Især AdWords er i mange tilfælde et vigtigt element af en virksomheds samlede tilstedeværelse online. Eksempelvis brandkampagner kræver mindre ressourcer at passe løbende, og effekten af dem står generelt mål med indsats og pris. Men der er enkelte rutiner, som det svarer sig at indarbejde.

AdWords, Facebook Ads, Bing Ads m.fl.

Vi hjælpe jer med at få struktur på jeres annoncekonti og på jeres kampagner. Vi giver gode råd om hvordan I selv passer og løbende optimerer jeres kampagner – eller vi kan passe dem for jer. Vi udvikler gerne komplette kampagner af enhver art spændende over flere forskellige kanaler: AdWords, Google Shopping, Bing, YouTube, facebook med flere.

Tjen penge: AdSense, Amazon m.fl

Er I interesserede i at tjene penge på jeres trafik gennem annoncenetværk som eksempelvis AdSense? Vil I sælge jeres produkter på Amazon eller eBay? Vi kan hjælpe med rådgivning, såvel som implementering samt løbende optimering og afrapportering.

E-mail marketing

Markedsføring via e-mail er andet og mere end blot nyhedsbreve. Tænk på e-mail som en særskilt kanal, du kan aktivere – såvel manuelt som automatisk ved hjælp af triggers.

E-mail er på mange måder markedsføringskanalen som bare ikke vil dø.

Hvis du har en stor kundebase, er muligheden for at kunne sende e-mails til dem, et uvurderligt redskab til både at fastholde og belønne de loyale kunder - og til at genaktivere de inaktive.

Dertil et væld af andre scenarier:

  • Send fødselsdagshilsner til dine kunder og vedlæg en rabatkode.
  • Send en påmindelsesmail til en kendt kunde, som har noget i kurven i din webshop, men som ikke har gennemført en ordre.
  • Automatisér dine tilfredshedsundersøgelser – og integrer med Trustpilot, Yelp m.fl.
  • Væk inaktive kunder (dem som for eksempel ikke har åbnet en mail fra jer i tre måneder) ved automatisk at sende dem en rabatkode eller lignende.

Opsætning af triggerflows

Vi hjælper med den tekniske opsætning. Vi benytter normalt Mandrill og Mailchimp, men har bred erfaring med flere systemer. Vi hjælper jer med at identificere lukrative triggerflows, og med at udarbejde e-mails som konverterer.

Validering af kundedatabase og lister

Vi hjælper jer med at validere jeres kundedatabase og med at sikre data – også i forhold til at holde sig inden for rammerne af markedsføringsloven. Rutiner til dataudveksling, eksempelvis mod remarketinglister og lignende, hjælper vi også med.